Varşova’daki Varşova Üniversitesi’nde meydana gelen baltalı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Saldırı sonucu ölen kişinin üniversite çalışanı bir kadın, yaralanan kişinin ise üniversitenin güvenlik görevlisi olduğu belirtildi. Güvenlik görevlisinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Polis, saldırganı gözaltına aldı. Olayın saatle 18.40’ta gerçekleştiği ve saldırganın 22 yaşında Polonya vatandaşı olduğu açıklandı. Polonya basını, saldırganın kadının başını baltayla kestiğini aktardı.
Related Posts

Trump’tan flaş çıkış! Powell’ın derhal istifa etmeli
ABD Başkanı Donald Trump, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın derhal istifa etmesi gerektiğini kaydetti.

Özgür Özel ve Tuncay Özkan’ın dokunulmazlık dosyaları TBMM’de
Özgür Özel ve Tuncay Özkan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı
Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.

İsrail’in saldırılarında bugün 69 Filistinli hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda 69 Filistinli yaşamını yitirdi.

‘Elon Musk sınır dışı edilir mi?’ sorusuna Trump’tan skandal cevap: ‘Bakacağız’
Elon Musk’ın yeni parti açıklamasının ardından ABD’de gündem değişti. Trump, Musk’ın sınır dışı edilmesi çağrılarına “inceleyeceğiz” yanıtı verdi ve milyarderi yetki kaybıyla tehdit etti.

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi
Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.