A Milli Kadın Futbol Takımı Slovenya’ya mağlup oldu

Ay-yıldızlılar, başkent Ljubljana’da yer alan Sportni Park’ta Slovenya’ya konuk oldu. Slovenya, 29. dakikada Spela Kolbl, 36. dakikada Zara Kramzar ve 65. dakikada penaltıdan Lara Prasnikar’ın kaydettiği gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

MİLLİLER 3. SIRADA YER ALDI

Bu sonuçla milliler, grupta ikinci yenilgisini yaşadı. A Milli Kadın Futbol Takımı, 4 takımın mücadele ettiği grupta 3 puanla 3. sırada yer aldı.

Üçüncü galibiyetini alan Slovenya ise puanını 9’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Related Posts

Resmi Gazete yayımlandı: Sağlık Bakanlığı ve dört üniversiteye yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan tüm atama kararları şöyle:

Çıplak kadın şehri birbirine kattı! İnsanlara saldırdı, hamile bir kadını darbetti

Edirne Keşan’da yaşandığı iddia edilen olayda kıyafetsiz şekilde sokakta gezen bir kadın kenti birbirine kattı. Yoldan geçenlere saldıran kadın, bir erkek tarafından darbedildiği görüldü. Çıplak kadının hamile bir kadına saldırdığı da iddia edildi.

Son Dakika! CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Tarih değişti

CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davada yeni bir gelişme yaşandı

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

CHP’de iki istifa birden!

Bayrampaşa Belediyesi CHP’li meclis üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu, CHP’den istifa etti.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.