Bismil’de 2 Hapis Cezalı Şahıs Yakalandı

Bismil İlçesinde Hapis Cezası Bulunan 2 Kişi Yakalandı

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişiyi yakaladı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan 18 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.T. (38) Tekel Mahallesi’nde yakalanırken, kasten öldürme suçundan 16 yıl 9 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.D. (27) Dumlupınar Mahallesi’nde gözaltına alındı.

Yapılan operasyonlar sonucunda Bismil ilçesinde son 3 haftada aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan şüpheli sayısı 22’ye yükseldi. – DİYARBAKIR

Related Posts

A’dan Z’ye “Aziz İhsan Aktaş” soruşturması: “Suç örgütü elebaşı” diye nitelenip tahliye edilen ismin ifadeleriyle hangi CHP’li belediye başkanları ve bürokratlar tutuklandı?

A’dan Z’ye “Aziz İhsan Aktaş” soruşturması: “Suç örgütü elebaşı” diye nitelenip tahliye edilen ismin ifadeleriyle hangi CHP’li belediye başkanları ve bürokratlar tutuklandı?

Yardım bekleyenleri eğlenerek hedef alıyorlar

İşgalci İsrail ordusu, ateşkes müzakerelerine rağmen Gazze’de katliam işlemeye sürdürüyor.

ABD’de gayriresmi ‘Kıbrıs’ zirvesi düzenlenecek

Birleşmiş Milletler (BM), 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde New York’taki genel merkezde, Kıbrıs konusunda tarafların bir araya geleceği gayriresmi toplantı yapılacağını açıkladı. Toplantının, diyaloğu sürdürme ve mart ayından bu yana kaydedilen ilerleme hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı sunacağı ifade edildi.

Trump’tan flaş çıkış! Powell’ın derhal istifa etmeli

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın derhal istifa etmesi gerektiğini kaydetti.

Özgür Özel ve Tuncay Özkan’ın dokunulmazlık dosyaları TBMM’de

Özgür Özel ve Tuncay Özkan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı

Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.