Boykot edilen DBL Entertainment tüm projelerden çekildiğini açıkladı

CHP’nin başlattığı ve geniş yankı uyandıran boykot çağrısına “Bu açık ve net sermaye düşmanlığıdır! Vatan hainliğidir!” paylaşımını yapan DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan da boykot listesine girdi.

Şirketin düzenlediği Ane Brun konseri ve Trevor Noah gösterisi iptal edilirken, Robbie Williams ve Muse gibi sanatçılara da konserlerini iptal etmeleri yönünde yoğun çağrılar yapıldı.

DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüm projelerden çekildiklerini duyurdu.

Projelerden çekilme nedenini ‘Bu başarıların, kişisel tartışmaların gölgesinde kalmasına izin vermek istemediğimden ve bu süreçte yaşananların, değerli ekip arkadaşlarımı ve yürüttüğümüz projeleri olumsuz etkilememesi adına‘ sözleriyle açıklayan Özkan, “Türkiye’nin ihtiyacı olan barış ve huzur ikliminde yeniden görüşmek üzere” dedi.

Related Posts

Resmi Gazete yayımlandı: Sağlık Bakanlığı ve dört üniversiteye yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan tüm atama kararları şöyle:

Çıplak kadın şehri birbirine kattı! İnsanlara saldırdı, hamile bir kadını darbetti

Edirne Keşan’da yaşandığı iddia edilen olayda kıyafetsiz şekilde sokakta gezen bir kadın kenti birbirine kattı. Yoldan geçenlere saldıran kadın, bir erkek tarafından darbedildiği görüldü. Çıplak kadının hamile bir kadına saldırdığı da iddia edildi.

Son Dakika! CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Tarih değişti

CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davada yeni bir gelişme yaşandı

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde CHP’li 2 üye partilerinden istifa etti

CHP’de iki istifa birden!

Bayrampaşa Belediyesi CHP’li meclis üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu, CHP’den istifa etti.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.