CHP lideri Özel, İzmir’de okul ve kent lokantasını açtı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kemalpaşa’da Okul ve Kent Lokantası Açılışı Yaptı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde okul ve kent lokantası açılışlarına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Maaşları dağıtamasın diye bir gün önce 1,7 milyarı belediyeden kesen bir anlayış var. Millet bu kötülüğü görmüyor mu? Bugün İzmir’de Cemil Tugay Başkanımızın kaptanlığında görev yapan 28 ilçe belediye başkanım bütün engellemelere, zorlamalara, kaynaklarının elinden alınmasına rağmen çalışıyor. İstedikleri kadar engellesinler park, okul, kreş, kent lokantası yapacağız, yardımları sürdüreceğiz. Birisi hasetlik yapıyor diye yaptığımızdan asla geri durmayacağız” diye konuştu.

Programa CHP Genel Merkez yöneticileri, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti örgütü mensupları, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan CHP Lideri Özel, Kemalpaşa Belediye Başkanı Türkmen’e kente kazandırdığı bu okul için teşekkür etti. Genel Başkan Özel, “Okul açılışları siyasetçilerin siyasete ara verdikleri yerler olmalı. Hasan kardeşimizi hiç tanımadım. 30 yaşında hayatını kaybetmiş. Mehmet Türkmen ve değerli eşinin evladı Hasan şimdi hepimizin evladı oldu” dedi.

Türkiye’deki gençlerin yurt dışına yerleşmeyi istemesinin asıl nedeninin beka sorunu olduğunu aktaran Genel Başkan Özel, “Sevgili gençler Allah aşkına enseyi karartmayın, valizleri zihninizde toparlamayın. Siz Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarısınız, bu ülkenin geleceğisiniz. Her biriniz birer kıvılcımsınız” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise, “Cumhuriyet’in öğretmenlerimizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller beklediği böyle bir dönemde bu ocaklarda, bu okullarda çocuklarımız hem kendileri hem ülkemizin geleceği için yetişecekler ve bayrağı çok daha ileriye taşıyacaklar. Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Kemalpaşa Belediye Başkan’ımız çok iyi bir belediye başkanı olmasının yanında bu tesisi yaparken gösterdiği gibi insani değerleriyle de çok özel bir insan. Ben bir öğretmen çocuğuyum. Öğretmenlerimizin ne kadar fedakarca hizmet yaptığını biliyorum. Onlara da kolaylıklar diliyorum. Bize ne zaman ihtiyaç duyarlarsa İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak onların hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.

Seçer’den Adaletli Yönetim Vurgusu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevini adaletli ve liyakat temelli bir anlayışla yürüteceklerini belirterek, “Felsefemiz; belediyelerin siyasi görüş farkını bir kenara bırakmak ve TBB’yi adaletli bir anlayışla yönetmek olacaktır” dedi.

Kartalkaya davasında Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi

Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasına ilişkin dava sürerken Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi.

Üsküdar’da Kız Meselesi Cinayetle Bitti

Çocukluk arkadaşı Sırrı Can Şimşek, kız meselesi yüzünden argümanın ardından vurularak öldürüldü.

Drift Yapan Sürücüye Ceza!

Giresun’da drift yaparak tehlike yaratan sürücüye 55 bin TL ceza kesildi, ehliyeti 2 ay geri alındı.

Süper Lig’den Suudi Arabistan’a gitti

Suudi Arabistan ekibi Al-Okhdood, Kasımpaşa’da forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Gül’ü kadrosuna kattı.