
Yeni Şafak Gazetesi’nin 14 Temmuz 2025 tarihli manşetinde flaş gelişmeler…

Azerbaycan Suriye’ye doğal gaz sevkiyatı yapacak
Azerbaycan, Kilis üzerinden Suriye’ye yılda 2 milyar metreküpe kadar gaz sevkiyatı gerçekleştirecek. Halep ve Humus’taki santrallerin çalışmasını sağlayacak proje, Suriye’nin elektrik altyapısını yeniden inşa ederken Türkiye’nin bölgesel enerji merkezi olma hedefini de güçlendirecek.

CHP’li belediyelerde yolsuzluk skandalı
Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in baklava kutusunda 110 bin avro aldığı ortaya çıkarken, CHP’li belediyelerdeki yolsuzluklar gündemden düşmüyor. Şile Belediyesi’nin hukuk sorumlusu avukat Ali Şafak’ın da AVM otoparkında 20 bin avro aldığı kamera kayıtlarına yansıdı.

Orkun Kökçü Beşiktaş’ta
Benfica’dan kiralanan Orkun Kökçü, Beşiktaş taraftarları önünde imza töreniyle karşılandı. Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan genç futbolcu, “Bu kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Birlikte başarılara imza atalım” dedi.