Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Suriye yeniden inşa edildiğinde Türkiye seviye atlayacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: “Türkiye, Suriye’nin Yeniden İnşasıyla Seviye Atlayacak!”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Suriye’nin yeniden inşa edilmesinin, bölgemizde güvenlik ve ekonomik açıdan farklı şartlar oluşturacağını belirterek, “Tabiri caizse Türkiye seviye atlayacak, başka bir seviyeye geçecek.” dedi.

Yılmaz, AKP Aksaray 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere gerçekleştirdiği il ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu.

AKP’nin istikrardan ve milletin taleplerine uygun politikalar oluşturmaktan yana olduğunu vurgulayan Yılmaz, parti olarak istikrar içinde değiştiklerini ancak temel değerlerini koruduklarını ifade etti.

AKP ve Cumhur İttifakı’nın topluma kulak veren, yenilikçi siyasi hareketler olduğunu dile getiren Yılmaz, bunun ekonomiden sosyal politikaya, dış politikadan diğer alanlara kadar her alanda görüldüğünü söyledi. AKP’nin demokrasiden kalkınmaya kadar birçok alanda reform yaptığını ve yenilikçi bir çizgi izlediğini belirten Yılmaz, istikrar içinde temel değerleri koruyarak değişim ve yeni politikalar üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Yılmaz ayrıca, devletin ve milletin aynı istikamete baktığını vurgulayarak, güçlü bir toplumun ancak devletin ve milletin aynı yöne bakmasıyla mümkün olduğunu belirtti. Geçmişle bugünü buluşturan AKP ve Cumhur İttifakı’nın, ülkeyi modernleştirdiğini ve eser odaklı hareket ettiğini kaydetti.

“2026-2027 Perspektifinde Enflasyonu Tek Haneli Rakamlara İndireceğiz”

Enflasyonla mücadele konusunda kararlı olduklarını belirten Yılmaz, enflasyonun hazirandan bugüne 31 puan gerilediğini ifade etti. Gelecek dönemde, dezenflasyon sürecinin devam edeceğini ve enflasyonun düşmeye devam edeceğini söyleyen Yılmaz, hedeflerinin kalıcı sosyal refah olduğunu, bu hedefe ulaşmanın yolunun da enflasyonu düşürmekten geçtiğini dile getirdi.

“Çok Farklı Bir Bölgesel Atmosferi Hep Birlikte Göreceğiz”

Türkiye’nin savunma sanayisinden eğitime, sağlıktan altyapılara kadar her alanda büyümeyi sürdüreceğini belirten Yılmaz, güçlenen Türkiye’nin mazlumlardan yana olmaya devam edeceğini vurguladı. Suriye’nin yeniden inşasıyla bölgede farklı şartların oluşacağını belirten Yılmaz, Türkiye’nin seviye atlayacağını ve büyük umutlarla karşı karşıya olduğumuzu ifade etti.

Diğer taraftan, Gazze’de yaşayan kardeşlere adaletin geleceğine inandıklarını belirten Yılmaz, Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Annem Ankara: Ne Dönem Ne De Ankara Dizisi Olabiliyor!

Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | Erdoğan: Bölücü Caniler ya Bir An Önce Silahlarını Gömecekler ya da Silahlarıyla Birlikte Toprağa Gömülecekler

TIKLAYIN | Mevduat Oranları Güncellendi: İşte 1 Milyon TL’nin Getirisi

TIKLAYIN | Trump’ın Otelinin Önünde Tesla Aracı Patlatıp Kendini Öldüren Askerin Notları Ortaya Çıktı: Bu Bir Terör Saldırısı Değil, Uyanış Çağrısı

TIKLAYIN | Nez’e Ahlaksız Teklif; Ali Koç’tan “Bu Kişinin Kongre Üyeliği Askıya Alınsın” Talimatı!

Related Posts

Elazığ’daki kavgada silahlar patladı: 2 kişi yaralandı

Elazığ’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olaydan yarım saat önce ise 9 Mayıs’ta muhtarlık ofisinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan muhtar Hacı Mehmet Özer’in evinin önündeki otomobil kurşunlandı. Polis, bağlantılı olduğunu değerlendirdiği olaylara ilişkin çalışma başlattı.

İtalya’daki Türk öğrenciler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Roma merkezli İtalya’daki Türk Öğrenciler Birliği Derneği tarafından başkentin EUR semtindeki Mustafa Kemal Atatürk Meydanı’nda bir bayram etkinliği düzenlendi. Türk Öğrenciler Birliği Derneği Başkanı Ertuğrul Bozdağlı, burada yaptığı konuşmada, Gazi …

İsrail Gazze’de kalıcı işgali başlattı! Savaş kabinesi açıkladı, ordu harekete geçti

7 Ekim’den bu yana Gazze’ye saldırılar düzenleyerek soykırım uygulayan İsrail, işgali kalıcı hale getireceğini duyurdu. İsrail savaş kabinesinin talimatı doğrultusunda kalıcı işgal operasyonunun gece saatlerinde başladığını açıklayan ordu …

Bakırhan’a bir tepki de MYP’den

DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın koruculara yönelik ifadelerine Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’dan tepki geldi. Çayır, “Sakın korucuları aşağılamayın. Sizin böyle bir haddiniz, hakkınız yoktur. Oturun oturduğunuz yerde!” dedi.

İsrail Yemen’i vurdu! Netanyahu’dan suikast tehdidi

İsrail savaş uçakları, Yemen’in batısındaki Hudeyde ve Es-Salif limanlarını vurdu.

CHP’li belediye başkanı Zafer Partisi İlçe Başkanlığı binasının açılışına katıldı: Birlik ve beraberlik vurgusu

Zafer Partisi’nin Rize Fındıklı İlçe Başkanlığı binası törenle açıldı. Açılışa CHP’li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu da katıldı. Fındıklı İlçe Başkanı Hülya Çakıroğlu, “Bu yeni ilçe binamızla Fındıklı’da daha güçlü olacağız. Vatanımızı, milletimizi korumak için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.