Edirne’de motosiklet kazası güvenlik kamerasında

Edirne’de Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Kaza Anı Güvenlik Kamerasında!

Edirne’de gerçekleşen bir kaza, tüm detaylarıyla güvenlik kamerasına yansıdı. I.A’nın kullandığı 45 ARY 971 plakalı otomobil ile V.T’nin yönetimindeki 22 ADU 150 plakalı motosiklet kesişti. Kaza sonucunda devrilen motosikletten düşen sürücü ve arkasında yolcu olarak bulunan kişi, metrelerce sürüklendi.

Olay anı yürekleri ağza getirirken, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye taşıdı. Aynı zamanda otomobil sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polisin başlattığı inceleme sonucunda ortaya çıkan korkunç kaza, bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza, Edirne’de yaşanan acı bir olay olmasına rağmen, güvenlik kamerası sayesinde detayları net bir şekilde görüntülendi.

Yaşanan bu üzücü kaza, vatandaşlara dikkatli olma ve trafik kurallarına uyma konusunda bir kez daha önemli bir hatırlatma niteliğinde. Trafik kazalarının önüne geçmek için hepimizin dikkatli olması gerektiği unutulmamalıdır. – EDİRNE

Related Posts

Ayrı yaşadığı eşi ve baldızını silahla vurdu

Esenyurt’ta deprem nedeniyle parkta çocuklarıyla birlikte kalan kadın ve kardeşi bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından silahla vuruldu. Kurşunların isabet ettiği 2 kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yakalanan Bakırcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeşilırmak’ta balık ölümleri

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri’nde toplu balık ölümleri yaşandı.

Naim Erol Özgüner kimdir? İBB Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner neden gözaltına alındı?

Naim Erol Özgüner gözaltına alındı. Naim Erol Özgüner kimdir? İBB Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner neden gözaltına alındı?

‘Turpunan şalgamınan devlet idare edilemez’ demişti! Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı

CHP’nin Yozgat mitinginde konuşan çiftçi Abdullah Ceylan’ın “Turpunan, şalgamınan devlet idare edilmez” sözleri sosyal medyada gündem oldu. ‘Siyaset literatürüne yeni bir deyim’ olarak yorumlanan sözleri sarf eden çiftçi Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı.

Bülent Arınç’tan, CHP’li Gülizar Biçer Karaca’ya ‘Can Atalay’ tebriği

TBMM’de, seçilmiş TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM’nin vermiş olduğu ‘vekilliğin düşürülmesinin yok hükmünde’ olduğu kararını okutan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya Bülent Arınç’tan bir destek daha geldi.

Hindistan ve Pakistan arasında gerilim büyüyor: Üst üste ikinci saldırı

Hindistan’ın Cemmu ve Keşmir bölgesindeki terör saldırısının ardından, Hindistan ve Pakistan askerleri arasındaki silahlı çatışmalar ikinci gününe girdi. Hindistan, Pakistan’ın askeri karakollarına karşılık verirken, Pakistan yönetimi saldırıyla ilgili bağlantılarını reddediyor. Keşmir’deki gerginlik, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geriyor.