Fatih Atik: Öcalan evlenmek istiyor

Abdullah Öcalan’ın Devlet Yetkililerine İlettiği Talepler Şaşırttı

Ankara’dan gelen son dakika haberine göre, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’in aktardığına göre, Abdullah Öcalan’ın devlet yetkililerine ilettiği talepler arasında yeni bir hayat kurarak evlenme planı bulunduğu iddia ediliyor. Bu iddialar, gazeteci Nazif Okumuş tarafından değerlendirildi.

Nazif Okumuş, Öcalan’ın bu taleplerinin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirterek, “Abdullah Öcalan’ın nikah masasına oturabileceğini düşünmüyorum. Sağlık raporu almak gibi süreçlerden geçmesi gerekiyor ve bu kriterleri sağlaması oldukça zor. O testlerde sınıfta kalabilir” şeklinde konuştu.

Öcalan’ın devlet yetkililerine ilettiği diğer talepler hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Related Posts

A’dan Z’ye “Aziz İhsan Aktaş” soruşturması: “Suç örgütü elebaşı” diye nitelenip tahliye edilen ismin ifadeleriyle hangi CHP’li belediye başkanları ve bürokratlar tutuklandı?

A’dan Z’ye “Aziz İhsan Aktaş” soruşturması: “Suç örgütü elebaşı” diye nitelenip tahliye edilen ismin ifadeleriyle hangi CHP’li belediye başkanları ve bürokratlar tutuklandı?

Yardım bekleyenleri eğlenerek hedef alıyorlar

İşgalci İsrail ordusu, ateşkes müzakerelerine rağmen Gazze’de katliam işlemeye sürdürüyor.

ABD’de gayriresmi ‘Kıbrıs’ zirvesi düzenlenecek

Birleşmiş Milletler (BM), 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde New York’taki genel merkezde, Kıbrıs konusunda tarafların bir araya geleceği gayriresmi toplantı yapılacağını açıkladı. Toplantının, diyaloğu sürdürme ve mart ayından bu yana kaydedilen ilerleme hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı sunacağı ifade edildi.

Trump’tan flaş çıkış! Powell’ın derhal istifa etmeli

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın derhal istifa etmesi gerektiğini kaydetti.

Özgür Özel ve Tuncay Özkan’ın dokunulmazlık dosyaları TBMM’de

Özgür Özel ve Tuncay Özkan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı

Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.