Gırgır teknesiyle tek seferde 17 ton sardalya avlandı

Lapseki Gırgır Teknesiyle 17 Ton Sardalya Avladı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi açıklarında “Koçoğulları” isimli gırgır teknesiyle avlanan balıkçılar, büyük bir başarıya imza attı. Sabahın erken saatlerinde balık sürüsüne denk gelen tekne, kaptan Sami Koç’un “Mola” anonsuyla ağlarını denize bıraktı. Kısa süre sonra çekilen ağlarda tam 17 ton sardalya olduğunu gören ekip, sevinçten uçtu.

17 ton sardalya kasalara konularak tekneye alındı. Bu muazzam av, balıkçıların yüzlerini güldürdü. Lapseki açıklarında gerçekleşen bu olağanüstü avı DHA haber ajansı bildirdi.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 2025’in ilk seçim anketinden çarpıcı sonuçlar: İki parti arasında 1,2 puan fark var, Meclis’e 4 parti girebiliyor

TIKLAYIN – DEM Partili Akdeniz Belediye Eş Başkanları ve 5 belediye meclis üyesi gözaltına alındı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Popülist bir sivil darbeye ne kadar hazırız?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Neler oluyor neler; bir MOSSAD müdürü ve bir İranlı generalden gelen çarpıcı bilgiler

Acun Ilıcalı’nın “Hocamız bayılıyor” dediği ismin de bileti kesildi; Fenerbahçe’de yaprak dökümü

Spor yazarları, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını yorumladı: Gençlere “saygı” duymak, maçı zorlamamak, elbette kendi “şıklığını” taşıyor

Los Angeles yangını büyümeye devam ediyor: “Yıkımın etkisi atom bombası gibi”

Related Posts

PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor

PKK’nın Süleymaniye’de düzenlediği silah bırakma töreninde eski Sovyet ve Çin yapımı silahlar yakılırken, sadece günler önce YPG’nin elindeki son model ABD silahlarıyla Suriye’de tatbikat yaptığı görüntüler dikkat çekti. YPG, ABD destekli cephaneliğini büyütüyor.

Son Dakika… Mahkeme Yargıtay’a başvurdu: CHP Kurultay davası bilmeceye döndü!

Son Dakika Haberi… Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP kurultayı davasında kendisini görevli kabul eden istinaf kararına karşı Yargıtay’a kanun yararına bozma başvurusunda bulundu.

Oğlunun aşırılık yanlısı gruplarla bağlantısı ortaya çıktı, İsveçli bakan direniyor: ‘İstifa etmeyeceğim’

İsveç Göçmenlik Bakanı Johan Forssell, ergen yaştaki oğlunun ırk temelli aşırılık yanlısı bir grupla bağlantısının ortaya çıkmasından sonra istifa etmeyeceğini açıkladı. Forssell, güvenlik güçlerinin kendisiyle bağlantıya geçene oğlunun faaliyetlerinden kadar haberdar olmadığını söyledi.

Resmi Gazete yayımlandı: Sağlık Bakanlığı ve dört üniversiteye yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan tüm atama kararları şöyle:

Çıplak kadın şehri birbirine kattı! İnsanlara saldırdı, hamile bir kadını darbetti

Edirne Keşan’da yaşandığı iddia edilen olayda kıyafetsiz şekilde sokakta gezen bir kadın kenti birbirine kattı. Yoldan geçenlere saldıran kadın, bir erkek tarafından darbedildiği görüldü. Çıplak kadının hamile bir kadına saldırdığı da iddia edildi.

Son Dakika! CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Tarih değişti

CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davada yeni bir gelişme yaşandı