‘Halk Ekmek’ üretimi Afet Mutfağı yapacak

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi Afet Mutfağı’nda Ekmek ve Pide Üretimine Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Afet Mutfağı, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ekmek ve pide üretimine start veriyor. Büyükşehir’in ekonomik ve kaliteli ekmekleri, ‘Halk Ekmek’ satış noktalarında yer alacak.

Halk Ekmek Noktalarında Satılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan önemli bir yatırım olan Afet Mutfağı, Ramazan ayı öncesinde ‘Halk Ekmek’ üretimine odaklanıyor. Afet Mutfağında Ramazan ayı boyunca pide üretiminin yanı sıra, olası afet durumlarında Marmara Bölgesi’ne hizmet verecek olan tesis, kuru ve soğuk depolardan ekmek üretim fırınlarına kadar birçok bölümden oluşuyor. Bu merkez, kent genelinde yaygın halde bulunan ‘Halk Ekmek’ noktalarında satışa sunulmak üzere ekmek üretecek.

Ekonomik ve kaliteli ekmeğin yanı sıra Ramazan ayı boyunca ucuz ve kaliteli pide de sunacak olan Afet Mutfağı, Büyükşehir iştiraki Antikkapı A.Ş. tarafından işletilecek. Temel besin maddesi olan ekmeği hijyenik koşullarda üreten Büyükşehir Belediyesi, ekmek ve pideyi vatandaşların sofralarına ekonomik ve kaliteli bir şekilde ulaştıracak.

30 yıllık tecrübesiyle Antikkapı A.Ş. tarafından üretilecek olan ekmekler, el değmeden, tamamen steril koşullarda pişirilecek ve satışa sunulacak. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilecek olan ekmekler, Ramazan ayının başlamasından önce tüketicilere sunulacak. Kocaeli Afet Mutfağı, şehre en sağlıklı, en hijyenik ve en lezzetli unlu mamulleri tedarik edecek bir konuma sahip olacak.

Related Posts

‘Elon Musk sınır dışı edilir mi?’ sorusuna Trump’tan skandal cevap: ‘Bakacağız’

Elon Musk’ın yeni parti açıklamasının ardından ABD’de gündem değişti. Trump, Musk’ın sınır dışı edilmesi çağrılarına “inceleyeceğiz” yanıtı verdi ve milyarderi yetki kaybıyla tehdit etti.

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Kabataş liseli Deniz, 30 üniversiteyi peşine taktı

Kabataş Erkek Lisesi’nde 12. sınıf öğrencisi Deniz Güler, dünyanın önde gelen üniversitelerini peşinden koşturdu. ABD, Kanada ve Avrupa’daki 30 üniversiteden burslu kabul alarak tarihe geçen Güler, tercihini ise ABD’den yana kullandı.

Vahap Seçer’den Kurultay tartışmalarıyla ilgili açıklama

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, vatandaşın gündeminde parti içi tartışmaların değil, geçim sıkıntısının olduğunu belirtti.

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

CHP’li Yankı Bağcıoğlu: Orman yangınları, afet yönetimindeki zafiyeti bir kez daha gözler önüne serdi

CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, artan orman yangınlarına ilişkin müdahalelerin eksikliklerine değinerek ”Orman yangınları, afet yönetimindeki zafiyeti bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.