Kadın hastalar hakkındaki mesajları ortaya çıkmıştı: 2 gözaltı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Skandal

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan doktorların yer aldığı iddia edilen whatsapp grubunda, kadın hastalar hakkında çirkin mesajlar yazıldığı ortaya çıktı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu grupta bulunan 2 doktor hakkında soruşturma başlattı.

2 Doktora Gözaltı Kararı

Yapılan açıklamada, “özel hayatın gizliliğini ihlal etmek” ve “kişisel verileri hukuka aykırı şekilde paylaşmak” suçlamalarıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde, 2 doktorun gözaltına alınması için talimat verildiği belirtildi. Soruşturmanın devam ettiği vurgulandı.

Ayrıca Selçuk Üniversitesi, yaşanan olayla ilgili sağlık çalışanlarının görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Related Posts

Ayrı yaşadığı eşi ve baldızını silahla vurdu

Esenyurt’ta deprem nedeniyle parkta çocuklarıyla birlikte kalan kadın ve kardeşi bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından silahla vuruldu. Kurşunların isabet ettiği 2 kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yakalanan Bakırcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeşilırmak’ta balık ölümleri

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri’nde toplu balık ölümleri yaşandı.

Naim Erol Özgüner kimdir? İBB Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner neden gözaltına alındı?

Naim Erol Özgüner gözaltına alındı. Naim Erol Özgüner kimdir? İBB Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner neden gözaltına alındı?

‘Turpunan şalgamınan devlet idare edilemez’ demişti! Yozgatlı çiftçi Abdullah Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı

CHP’nin Yozgat mitinginde konuşan çiftçi Abdullah Ceylan’ın “Turpunan, şalgamınan devlet idare edilmez” sözleri sosyal medyada gündem oldu. ‘Siyaset literatürüne yeni bir deyim’ olarak yorumlanan sözleri sarf eden çiftçi Ceylan’ın o konuşmasının arka planındaki ayrıntılar ortaya çıktı.

Bülent Arınç’tan, CHP’li Gülizar Biçer Karaca’ya ‘Can Atalay’ tebriği

TBMM’de, seçilmiş TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM’nin vermiş olduğu ‘vekilliğin düşürülmesinin yok hükmünde’ olduğu kararını okutan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya Bülent Arınç’tan bir destek daha geldi.

Hindistan ve Pakistan arasında gerilim büyüyor: Üst üste ikinci saldırı

Hindistan’ın Cemmu ve Keşmir bölgesindeki terör saldırısının ardından, Hindistan ve Pakistan askerleri arasındaki silahlı çatışmalar ikinci gününe girdi. Hindistan, Pakistan’ın askeri karakollarına karşılık verirken, Pakistan yönetimi saldırıyla ilgili bağlantılarını reddediyor. Keşmir’deki gerginlik, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir