Karayolları Genel Müdürlüğü 41 sözleşmeli personel alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü 41 Sözleşmeli Personel Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 41 sözleşmeli personel istihdam edecek. KGM’nin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, alınacak 41 kişi avukat, mühendis, tekniker ve büro personeli kadrolarında görev yapacak. Adaylar, 20 Ocak’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden başvuruda bulunabilecek.

KGM, yazılı veya sözlü sınav yapmadan 2024 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (B) Grubu puan sıralamasını esas alarak alım gerçekleştirecek. Bunun yanında görev için gereken genel ve özel şartlara sahip olunması da gerekecek. Yerleştirme sonuçlarına Kariyer Kapısı ve “www.kgm.gov.tr” üzerinden ulaşılabilecek.

(AA)


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Related Posts

PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor

PKK’nın Süleymaniye’de düzenlediği silah bırakma töreninde eski Sovyet ve Çin yapımı silahlar yakılırken, sadece günler önce YPG’nin elindeki son model ABD silahlarıyla Suriye’de tatbikat yaptığı görüntüler dikkat çekti. YPG, ABD destekli cephaneliğini büyütüyor.

Son Dakika… Mahkeme Yargıtay’a başvurdu: CHP Kurultay davası bilmeceye döndü!

Son Dakika Haberi… Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP kurultayı davasında kendisini görevli kabul eden istinaf kararına karşı Yargıtay’a kanun yararına bozma başvurusunda bulundu.

Oğlunun aşırılık yanlısı gruplarla bağlantısı ortaya çıktı, İsveçli bakan direniyor: ‘İstifa etmeyeceğim’

İsveç Göçmenlik Bakanı Johan Forssell, ergen yaştaki oğlunun ırk temelli aşırılık yanlısı bir grupla bağlantısının ortaya çıkmasından sonra istifa etmeyeceğini açıkladı. Forssell, güvenlik güçlerinin kendisiyle bağlantıya geçene oğlunun faaliyetlerinden kadar haberdar olmadığını söyledi.

Resmi Gazete yayımlandı: Sağlık Bakanlığı ve dört üniversiteye yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan tüm atama kararları şöyle:

Çıplak kadın şehri birbirine kattı! İnsanlara saldırdı, hamile bir kadını darbetti

Edirne Keşan’da yaşandığı iddia edilen olayda kıyafetsiz şekilde sokakta gezen bir kadın kenti birbirine kattı. Yoldan geçenlere saldıran kadın, bir erkek tarafından darbedildiği görüldü. Çıplak kadının hamile bir kadına saldırdığı da iddia edildi.

Son Dakika! CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Tarih değişti

CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davada yeni bir gelişme yaşandı