Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

Bodrum’a 6 ayda 344 bin yabancı turist

Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Bodrum’da yabancı turist hareketliliği devam ediyor. Kentte son 6 ay içerisinde hem deniz hem de hava yolu ile 344 bin yabancı turistin geldiğini söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Bahsettiğimiz deniz yoluyla sadece kruvaziyerler için geçerlidir. Yunanistan’dan gelen feribotlar için geçerli değildir. Bunlar da eklendiği zaman sayı daha da artıyor” dedi.

Yola fırlayan çocuğa otomobilin çarptığı anlar kamerada

Sultangazi’de aniden yola fırlayan çocuğa seyir halindeki otomobil çarptı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD’den Ukrayna’ya yeni silah sevkiyatı iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Ukrayna’ya silah göndermeye devam edeceklerini açıklamasının ardından, ek Patriot hava savunma sistemi göndermeyi düşündüğü iddia edildi. Wall Street Journal’ın (WSJ) ismini vermek istemeyen iki yetkiliye dayandırdığı …

Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor

Bakteriyel kontaminasyon şüphesiyle Almanya’da piyasada bulunan ünlü maden suyu markalarının bazı partileri acil olarak geri çağrıldı. Tüketicilere “sakın içmeyin” uyarısı yapıldı.

İşgalci İsrail askerlerinin Batı Şeria’da yaraladığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da 6 Temmuz’da yaraladığı Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.