Özgür Çelik’ten Beyazıt mitingi öncesi açıklama: Bomba ihbarı yok, her mitingde yapılan rutin uygulama

Ekrem İmamoğlu Beyazıt Meydanı’nda Miting Düzenleyecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun lisans diplomasının iptal edilmesi ve muhalefete yönelik baskılara karşı CHP’nin düzenleyeceği miting öncesi, Beyazıt Meydanı’nda “bomba ihbarı” yapıldığı iddia edildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı ve şunları belirtti:

“Kamuoyunda yer alan ‘Beyazıt Meydanı’nda bomba ihbarı yapıldı’ şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Resmi makamlarla yapılan görüşmeler sonucunda, her mitingde rutin olarak yapılan bomba aramasının bir ihbar sonucu gerçekleşmediği ortaya çıkmıştır. Akşam saat 20.30’da Beyazıt Meydanı’nda millet iradesine sahip çıkmak için buluşacağız.”

Ekrem İmamoğlu’nun Beyazıt Meydanı’nda gerçekleştireceği miting, CHP’nin tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na destek amacıyla düzenlenecek ve tüm vatandaşlar davetlidir.

Related Posts

Özgür Özel ve Tuncay Özkan’ın dokunulmazlık dosyaları TBMM’de

Özgür Özel ve Tuncay Özkan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu.

Progress MS-29 uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan ayrıldı

Roscosmos, Progress MS-29 kargo aracının Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (UUİ) ayrıldığını bildirdi.

İsrail’in saldırılarında bugün 69 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda 69 Filistinli yaşamını yitirdi. 

‘Elon Musk sınır dışı edilir mi?’ sorusuna Trump’tan skandal cevap: ‘Bakacağız’

Elon Musk’ın yeni parti açıklamasının ardından ABD’de gündem değişti. Trump, Musk’ın sınır dışı edilmesi çağrılarına “inceleyeceğiz” yanıtı verdi ve milyarderi yetki kaybıyla tehdit etti.

Ünlü iş insanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi

Ünlü iş insanı, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş yaşamını yitirdi. Altınbaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Kabataş liseli Deniz, 30 üniversiteyi peşine taktı

Kabataş Erkek Lisesi’nde 12. sınıf öğrencisi Deniz Güler, dünyanın önde gelen üniversitelerini peşinden koşturdu. ABD, Kanada ve Avrupa’daki 30 üniversiteden burslu kabul alarak tarihe geçen Güler, tercihini ise ABD’den yana kullandı.