Starbucks’tan kafe ve tuvalet kararı

Starbucks, Kafe ve Tuvalet Kullanımı Politikasını Değiştiriyor

Starbucks, kafe ve tuvalet kullanımına izin veren yaklaşık yedi yıllık politikasında değişikliğe gidiyor. Bloomberg HT’nin aktardığı habere göre, Wall Street Journal’ın gördüğü çalışan bildirimlerine göre, yeni politikalar ayrıca mağazalara taciz, şiddet, tehdit edici dil kullanımı, dışarıdan alkol getirme, sigara içme ve dilencilik yapılmasını yasaklayan tabelaların yerleştirilmesini içeriyor.

Şirket, müşteri trafiğindeki düşüşü ve satışlardaki azalmayı engellemeyi hedefliyor. Starbucks Kuzey Amerika Başkanı Sara Trilling, bu hafta başında gönderdiği bir mektupta, “Alanlarımızın nasıl kullanılması gerektiği ve kimlerin kullanacağı konusunda beklentileri yeniden belirlemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

2018’den beri Starbucks, kafelerine ve tuvaletlerine erişim izni veriyordu ancak artık satın alma yapılıp yapılmadığına bakılarak izin verilecek. Bu politika, 2018’de şirketin Philadelphia’daki bir şubesinde yaşanan bir olaya yanıt olarak geliştirilmişti.

(ALINTI)

Related Posts

PKK eski silahları bıraktı, YPG yenileriyle devam ediyor

PKK’nın Süleymaniye’de düzenlediği silah bırakma töreninde eski Sovyet ve Çin yapımı silahlar yakılırken, sadece günler önce YPG’nin elindeki son model ABD silahlarıyla Suriye’de tatbikat yaptığı görüntüler dikkat çekti. YPG, ABD destekli cephaneliğini büyütüyor.

Son Dakika… Mahkeme Yargıtay’a başvurdu: CHP Kurultay davası bilmeceye döndü!

Son Dakika Haberi… Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, CHP kurultayı davasında kendisini görevli kabul eden istinaf kararına karşı Yargıtay’a kanun yararına bozma başvurusunda bulundu.

Oğlunun aşırılık yanlısı gruplarla bağlantısı ortaya çıktı, İsveçli bakan direniyor: ‘İstifa etmeyeceğim’

İsveç Göçmenlik Bakanı Johan Forssell, ergen yaştaki oğlunun ırk temelli aşırılık yanlısı bir grupla bağlantısının ortaya çıkmasından sonra istifa etmeyeceğini açıkladı. Forssell, güvenlik güçlerinin kendisiyle bağlantıya geçene oğlunun faaliyetlerinden kadar haberdar olmadığını söyledi.

Resmi Gazete yayımlandı: Sağlık Bakanlığı ve dört üniversiteye yeni atamalar yapıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan tüm atama kararları şöyle:

Çıplak kadın şehri birbirine kattı! İnsanlara saldırdı, hamile bir kadını darbetti

Edirne Keşan’da yaşandığı iddia edilen olayda kıyafetsiz şekilde sokakta gezen bir kadın kenti birbirine kattı. Yoldan geçenlere saldıran kadın, bir erkek tarafından darbedildiği görüldü. Çıplak kadının hamile bir kadına saldırdığı da iddia edildi.

Son Dakika! CHP Kurultay davasında yeni gelişme! Tarih değişti

CHP’nin olağan ve olağanüstü kurultaylarının iptali istemli davada yeni bir gelişme yaşandı